Kiegészítők, minden egyéb...

Ajándékdobozok, teadobozok, gyertyák, illoolajak és párologtatók, díszpárnák, falmatricák, igényes szép élethű művirágok, szalagok, viaszos vászon, bögrék díszdobozban, tükrök, képek, mini thermo rolók, ajándéktasakok, angol rószás és levendulás kiegészítők.
 


A kiegészítőknek -bár "csak" kiegészítik az összképet-, nagyon is fontos szerepük van. Ezért fontos, hogy jól és körültekintően válasszuk meg őket. Egy szép bútorral berendezett, gyönyörűen tapétázott vagy festett szobát is el lehet rontani a nem oda illő vázával vagy képpel. 

Meg kell találnunk azt a lakberendezési tárgyat ami pont oda illik, nem azt ami csak majdnem, hanem azt ami tökéletesen abba a térbe való. Nem mindegy, hogy milyen színű a szoba, milyen stílusú, mekkora, milyen hangulatot és érzést szeretnénk kapni amikor ott tartózkodunk.

Mi ezt a választást szeretnénk Önnek megkönnyíteni, jöjjön el és nézze meg a szebbnél szebb, különlegesebbnél különlegesebb kiegészítőket, legyen az kaspó, váza, képek, konyhai kiegészítő... Lehet, hogy pont azt a vázát vagy tányéralátétet találja meg nálunk amit már olyan régóta keres.

Fagyikelyhek, üveg vágódeszka, tárolók, ón szívangyalkás termékek, tortabúrák, salátás tálak, fényképkeretk, különleges olasz szappanok porcelán kiegészítőkkel és még sok más...

Ha ajándékot szeretne venni valakinek, akkor nálunk kezdje a keresést, sok időt és utánajárást spórolhat meg.