Poharak, csészék, bögrék

Széles termékkínálattal várjuk vásárlóinkat, sok szép poharat, bögrét talál nálunk.​


Bár csak a megterített asztal kiegészítői, de annál fontosabb szerepük van. Ha már megvan a tökéletes étkészlet és evőeszközkészlet ne feledkezzünk meg a poharakról, csészékről sem. Nem mindegy, hogy milyen poharat teszünk az ünnepi asztalra.

Ezt szeretnénk szemléltetni Önöknek Otthon Dekor Áruházunkban, ahol megterített asztaloknál mutatjuk be, hogy milyen fontos szerepe van a poharaknak. Ezzel lesz teljes az asztal harmóniája, ekkor érezzük azt, hogy igen, megvan minden, mostmár jöhetnek a vendégek.

Kínálatunkban megtalálhatóak a talpas elegáns poharak alkalomra, a mindennapi teázós bögrék a hideg téli estékre, kávéscsészék, porcelán csészék, különleges és egyedi bögrék, hiszen mindig tökéletes ajándék egy jól megválasztott bögre.

Találja meg a kedvenc teás vagy kávésbögréjét, hiszen milyen jó érzés a barátokkal vagy a családdal leülni meginni egy bögre teát, beszélgetni és nevetni nagyokat. 

Emellett még koktélos poharakkal, üdítős poharakkal is várjuk Önöket.

 
Nézze meg őket, Ön is megtalálja majd a kedvencét.

50-60 cm magas fújt gömbpoharak, kehelypoharak -igazi különlegességek-, talpas poharak, gyerekbögrék, mintás és egyszínűek, igényes cappuccinos és kávés szettek, tejes üvegek és poharak, csészék...