Szolgáltatások

Több szolgáltatással is várjuk kedves vásárlóinkat:
 
Varrás - a kiválasztott anyagot egyedi méretre elkészítjük, legyen az fényáteresztő vagy sötétítő függöny, terítő, székpárna vagy díszpárna és minden ami textilből elkészíthető, akár hozott anyagból is, kedvező áron, rövid határidővel.
Anyagszámítás és költségkalkuláció - pár perc alatt kiszámoljuk Önnek, hogy hány tekercs tapéta kell, mennyi függöny anyag szükséges az Ön karnisaira, mekkora anyagot kell megvenni a terítőből az Ön asztalára vagy hány méter kell a kerti kisasztalra a viaszos vászonból . Pontos és gyors tájékoztatást adunk az anyagszükségletről és a költségekről.
Kiszállítás - hogy ne okozzon gondot a megvásárolt termék elvitele, ne kelljen a szőnyeghez vagy a karnishoz Önnek utánfutót vagy tehereautót szereznie. Ennek a megszervezését is átvállaljuk legyen az Cegléd vagy környéke, nem gond.
Rendelést adhat le - több katalógusból is választhat pl.: karnis kiegészítőt vagy tapétát, ágytakarót, szőnyeget és többszáz függönymintából választhatja ki az Önnek legjobban tetszőt. Gyors határidő, nagy választék, kedvező ár.
Szaktanácsadás - bármilyen felmerülő kérdésre, legyen az függöny vagy karnis, tapéta vagy kiegészítők.
Bankkártyás fizetés - már nálunk is fizethet bankkártyával.
Ingyenes parkolás - akár órákig is nézelődhet és válogathat a szebbnél szebb termékek közül, nem kell az órát figyelnie, hogy mikor jár le a parkolójegy. Üzletünk hatalmas parkolót biztosít Önöknek, nem kell megküzdeni a helyért senkivel, hogy le tudjon parkolni. 

Jöjjön el hozzánk, a szolgáltatásokon felül még gyönyörű termékek közül is válogathat kedvére, nem fog csalódni.