Cotton ball

Ismerd meg a Cotton Ball Lights meseszép fényeit!

A gömblámpasorok, a függesztett vagy álló nagy lámpák szemet gyönyörködtető dekorációk lesznek az otthonodban A Cotton Ball Lights fényeivel  meleg, hangulatos, mégis stílusos enteriőrt varázsolhatsz magad körül.

Több mint 70 különböző színű gömböt kínálunk saját fényfüzéred összeállításához. A nagy Cotton Ball Lights lámpák 18 színben és színenként 4 különböző méretben kaphatóak. Megannyi variációs lehetőséggel, bármilyen színű enteriőrhöz és hangulathoz passzoló terméket  kínálunk a nappalidba, a hálószobádba,  gyerekszobába vagy a konyhába. Termékeink üde színfoltjai lehetnek az irodának, illetve különleges alkalmakon, rendezvényeken is megállják a helyüket! 

A gömblámpasorok gömbjei és a  függesztett nagy lámpáink is mind Fair Trade tanúsítvánnyal rendelkeznek. A Cotton Ball Lights márka gyára az egyetlen, ahol tanusítottan fair trade körülmények között gyártják a termékeinket.

A Cotton Ball Lights üzemeinek Fair Trade minősítését a World Fair Trade Organization hagyta jóvá. Ezzel egyedül mi rendelkezünk a hasonló termékeket gyártók közül világszerte! Tehát miközben az otthonodat díszíted, segítesz nekünk a thaiföldi Chiang Mai környéki hegyi falvak szegénysége elleni küzdelemben is, ahol a tisztességes jövedelemszerzés nagyon nehéz.

Szeretnél többet tudni? Kattints a Fair Trade menüpontunkra.

Készíts saját gömnblámpát vagy nagy lámpa búrát a “Válogass magadnak” alkalmazásunkkal. Kattints ide és próbáld ki!

Nehéz kiválasztani a megfelelő színeket, vagy csupán elvesztél a sok variáció között? Összeválogattunk neked a legjobb szetteket. Gyere, nézd meg őket itt!