Yankee Candle Illatgyertyák

Yankee Candle gyertyák sok féle illatban

A legelső gyertyától kezdve a Yankee Candle folyamatosan gyarapodott, ma már csaknem 500 saját üzlete és 19.000 értékesítési helye van az Egyesült Államokban és már jóformán egész Európában is elérhetővé váltak ezen kiváló minőségű termékek. Cegünk Magyarországon az egyik legnagyobb partnere a magyarországi képviseletnek.


Tarts mini viaszok

Yankee Candle viasz
Yankee Candle Viaszok

Egyszerűen helyezz egy Yankee Candle mini viaszt a melegítőbe (víz hozzáadása nélkül), és gyújts meg alatta egy illatmentes teamécsest, vagy használd az egyik elektromos viaszmelegítőnket. A viasz megolvadásával felszabadulnak az illatanyagok. Az illatok keverésével és ötvözésével saját, egyedi aromakeverékeket hozhatsz létre.


Elektromos légfrissítő

Yankee Candle elektromos légfrissítő
Elektromos légfrissítő

Használd a kedvenc Yankee Candle utántöltőddel kombinálva. Élvezd az eredeti Yankee Candle illatot a nap minden órájában. Rendkívül kényelmes módot teremt a teljes helyiséget betöltő illatosításra. Kizárólag a Yankee Candle elektromos légfrissítőkhöz való utántöltőkkel használhatók, megfelelő módon működő konnektorokban.


Autóillatosító

Vidd magaddal kedvenc illatod, bármerre is jársz. Ezzel az eredeti Yankee illattal csodálatos illata lehet autódnak, vagy használhatod kis terekben, pl. irodafülkékben, ruhásszekrényekben és egyéb helyeken.

Diffúzor

Hangsúlyozd ki a szoba stílusát hosszan tartó illatosítással. A Yankee Candle prémium minőségű, pálcás diffúzorai a vásárlók kedvenc eredeti illatait árasztják. A diffúzorok tökéletes megoldást jelentenek előszobák, irodák, nappalik és fürdőszobák esetében. Az egyedi, kézzel díszített üveg tökéletesen illeszkedik az otthon berendezéséhez, ráadásul ajándéknak is kiváló.