Szolgáltatások

varrás
Varrás

A kiválasztott anyagot egyedi méretre elkészítjük, legyen az fényáteresztő vagy sötétítő függöny, terítő, székpárna vagy díszpárna és minden ami textilből elkészíthető, akár hozott anyagból is, kedvező áron, rövid határidővel.


anyagszámítás
Anyagszámítás

Pár perc alatt kiszámoljuk Önnek, hogy hány tekercs tapéta kell, mennyi függöny anyag szükséges az Ön karnisaira, mekkora anyagot kell megvenni a terítőből az Ön asztalára vagy hány méter kell a kerti kisasztalra a viaszos vászonból . Pontos és gyors tájékoztatást adunk az anyagszükségletről és a költségekről.


kiszállítás
Kiszállítás

…hogy ne okozzon gondot a megvásárolt termék elvitele, ne kelljen a szőnyeghez vagy a karnishoz Önnek utánfutót vagy tehereautót szereznie. Ennek a megszervezését is átvállaljuk legyen az Cegléd vagy környéke, nem gond.


rendelés
Rendelést adhat le

Több katalógusból is választhat pl.: karnis kiegészítőt vagy tapétát, ágytakarót, szőnyeget és többszáz függönymintából választhatja ki az Önnek legjobban tetszőt. Gyors határidő, nagy választék, kedvező ár.


Szaktanácsadás
Szaktanácsadás

Bármilyen felmerülő kérdésre, legyen az függöny vagy karnis, tapéta vagy kiegészítők.


Bankkártyás fizetés
Bankkártyás fizetés

Bankkártyával is fizethet


invagyenes parkolás
Ingyenes parkolás

Akár órákig is nézelődhet és válogathat a szebbnél szebb termékek közül, nem kell az órát figyelnie, hogy mikor jár le a parkolójegy. Üzletünk hatalmas parkolót biztosít Önöknek, nem kell megküzdeni a helyért senkivel, hogy le tudjon parkolni.